zondag 20 december 2009

Kerstboom

Photobucket

Tante is ingesneeuwd, maar put troost uit de warme gloed van de elektrische lampjes, die weerspiegelen in de kunststof ballen in de plastieken kerstboom, gezellig naast de DVD kast. Natuurlijk ontbreekt de kerststal niet. "Zou die dan wel origineel zijn?" hoopt u stilletjes. Helaas, het lijkt heel wat, maar het is wederom kunststof (Blokker).
Mocht dit nu een grote teleurstelling zijn voor de vintage-puristen onder u...Tante en Nonkel beloven dat wanneer ze eindelijk in een statig herenhuis wonen met hoge plafonds en marmeren trappen, ze een echte boom zullen nemen, compleet met levensgrote antieke beeldengroep. Deze boom doet het voorlopig prima in hun moderne flat met IKEA meubilair. Mooi nep is niet lelijk. Wees gerust: Tante en Nonkel hebben er geen spuitbus met dennengeur naast staan.

Het heeft even geduurd voor Tante weer iets postte, maar zo voor kerst kregen andere zaken even voorrang. Nu werkt ze aan een bericht over het Victoriaanse fotoalbum dat ze op het Waterlooplein kocht. Deze boom is een zoethoudertje. Binnenkort dus het betere werk. Zalig kerstfeest allemaal!

Kerst in Jerez: dát is flamenco! Niks mis met de jeugd van tegenwoordig...olé!

1 opmerking:

Tante leest graag uw reactie! Tips, truuks, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom.